close
Sociolog: Nicusor Dan va pierde, deoarece corporatistii nu pot vota prin Glovo si Netflix
Nicusor Dan va pierde
Ciocoisme

Sociolog: Nicusor Dan va pierde, deoarece corporatistii nu pot vota prin Glovo si Netflix

Agitatie in Bucuresti, unde Gabriela Firea si Nicusor Dan se lupta pentru conducerea celui mai bogat oras din S-E Europei. Firea are de partea ei o masinarie de propaganda mai eficienta ca a lui Goebbels, in timp ce Nicusor “Imobiliare” Dan are in spate mica patura de corporatisti care-si inchipuie ca-s cool daca-l voteaza.

Sociologul Haralambie Samuila a declarat pentru DinuPaturica.ro ca nu poate exista indoiala privind deznodamantul.

“Nicusor Dan seamana foarte mult cu electoratul lui. Iti si imaginezi un barbat singur si urat la 40 de ani, stand cu chirie intr-un apartament din Militari si comandand mancare chinezeasca prin Glovo, dupa care rupe Netflix si Tinder vineri seara. Problema e ca inca nu se poate vota prin aplicatia Glovo, iar corporatistii sunt tari in gura doar pe Facebook sau la concerte in public cum a fost pe 12 august. E in firea corporatistilor, ca sa zic asa. Prin urmare, Nicusor Dan va pierde”, este de parere Samuila.

Rugat sa isi dezvolte teoria, sociologul a conchis: “Repet, va castiga din nou Firea deoarece corporatistii voteaza doar in comment-uri pe Reddit si Facebook. Ei ar vrea sa voteze prin Glovo. In plus, a zis-o si Aristotel acum 2400 de ani: corporatistul nu voteaza cand e vreme urata.”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.