close
Primul efect pozitiv al coronavirusului! PNL va disparea in 6-9 luni, spun specialistii
PNL va disparea efecte bune coronavirus
Romanisme

Primul efect pozitiv al coronavirusului! PNL va disparea in 6-9 luni, spun specialistii

Nu e dracul atat de negru pentru Romania! Desi numarul infectatilor cu coronavirus a sarit de 1000 de persoane joi, epidemiologii nostri subliniaza ca virusul va avea si efecte pozitive, cel mai mare fiind faptul ca PNL va disparea in 6-9 luni.

“Stiu ca lumea se teme de COVID-19, e absolut normal. Dar vreau sa va anunt in premiera si efectul pozitiv pe care il are virusul: elimina incompetentii, cabotinii si prostii manageri. Ati vazut ce repede l-a curatat pe afonul Costache, care spunea ca testeaza tot Bucurestiul din usa-n usa. Ei bine, asta va face si cu PNL in 6-9 luni maximum, ii va desfiinta, cum s-a intamplat si cu CDR, cu cei 15.000 de specialisti ai lui Peste”, a declarat pentru DinuPaturica.ro epidemiologul Florica Naitinghel, de la Spitalul de Boli Infectioase din Maciuca (judetul Valcea).

Doctorul spune ca dreapta romaneasca e mult mai rea decat “ciuma rosie”: “In toata istoria romaneasca au facut prapad mai ceva ca gripa spaniola. Ziceti-mi o guvernare de dreapta care a tinut cu cetatenii, nu cu corporatiile, bancile si Big Pharma, si va dau vaccinul anti-coronavirus.”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.