close
Medlife si celelalte sugative din sanatate, desfiintate de un expert: “Sunt bune doa...
Medlife cinism coronavirus
Ciocoisme

Medlife si celelalte sugative din sanatate, desfiintate de un expert: “Sunt bune doar pentru nasteri in apa si vanitate! La coronavirus si alte urgente, sunt inutile!”

Dupa ce retelele private de sanatate, alde Medlife & Co., si-au dovedit cinismul si inutilitatea in criza coronavirus, trimitand pacientii bolnavi acasa, au inceput sa curga si criticile. Corporatristii care se dadeau mari in fata prietenilor saraci ca au abonament la Medlife, Monza, Sanador sau Regina Maria si-au dat seama in ceasul al 12-lea ca au fost trasi pe sfoara, iar acum arunca cu blesteme, si mai dau cu sapun lichid, fiindca altceva nu au ce face.

O critica dura a venit si de la expertul in sanatate publica Davil A. Carol, cel care a rezolvat criza sifilisului din 1975, de la Sovata: “Medlife si alte asemenea ciurucuri medicale erau bune pe vremuri, sa te dai mare. Acum, nu te ajuta nici cat o clisma. Lectia e ca in fata bolii toti suntem saraci, iar sistemul privat e la fel ca si creierul lui Iohannis, sublim, dar lipseste cu desavarsire. In cazul in care nu v-ati prins, sanatatea privata e macelarie, fabrica de bani, capitalism banditesc. Trebuie sa fii idiot sa crezi ca privatul e pentru probleme majore. E bun doar la nasteri in apa si la aroganta!”

Nota redactiei:

Umorul si sistemul medical ne fac bine zilele acestea. In acest context, oferim urmatoarea clarificare din partea MedLife.

Ca urmare a mesajelor care au circulat in spatiul public zilele acestea, vin catre tine cu mai multe precizari, pentru a nu lasa informatia sa se raspandeasca eronat mai departe, iar oamenii sa afle despre circuitele pe care le punem la dispozitie.

In data de 12 martie, ca urmare a unui numar crescut de solicitari din partea pacientilor cu afectiuni respiratorii acute, am decis sa cream noi circuite in clinicile MedLife si sa modificam intervalele de consultatii pentru toate specialitatile, astfel incat sa crestem siguranta pacientilor care intra in clinicile noastre.

Impreuna cu medicii epidemiologi si igienisti am recalibrat fluxurile interne, astfel incat gravidele, pacientii oncologici, pacientii cu diabet, pacientii cu boli cardiovasculare sau alte patologii sa nu se intersecteze cu pacientii care se confrunta cu afectiuni respiratorii acute (simptomatologie similara celei inregistrate in cazul COVID-19). Consideram ca a fost o decizie responsabila si corecta pentru toti pacientii nostri si ne-o asumam.

In continuare facem eforturi pentru a functiona in parametri optimi, avand ca prioritate zero siguranta epidemiologica a pacientilor si personalului medical. Vom reprograma pacientii cu afectiuni respiratorii acute care au fost pe listele de asteptare in aceste zile pentru a fi consultati in cel mai scurt timp de medicii nostri.

Ne cerem scuze pacientilor care au avut de suferit din cauza acestor reprogramari.

Mai multe despre masurile de protectie din unitatile MedLife:

https://www.medlife.ro/articole-medicale/masuri-de-protectie-a-pacientilor-si-personalului-din-unitatile-medlife-in-contextul-pandemiei-de-coronavirus


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.