close
Cocalarii care fac mici la 9 dimineata, ridiculizati de cocalarii care fac mici la 12: „Ni...
cocalarii care fac mici
Meltenisme

Cocalarii care fac mici la 9 dimineata, ridiculizati de cocalarii care fac mici la 12: „Nici macar noi nu suntem asa de cocalari!”

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Apropierea vacantei de Sfanta Maria incinge nu creierele, ci gratarele romanilor, mereu haituiti de gandul de a iesi din dolce farniente-le de la slujba, pentru o vacanta „adevarata”, una in care poti bea ca porcul si da iama in mici.

Asa se face ca hotelierii din toata tara, dar si de pe continent, au raportat in ultimele zile o avalansa de cocalari romani. Nimic neobisnuit pana aici, insa se pare ca abrutizarea acestora atinge, in 2019, cote nemaintalnite in trecut, semn ca cea mai noua generatie de cocalari s-a facut mare.

„Am iesit de dimineata sa imi beau cafeaua pe terasa pensiunii si, sa vezi si sa nu crezi! Vecinii nostri veniti din Moldova tocmai aprinsesera gratarul din curte. M-am uitat la ceas si am ramas tampit: 08:55! Bai tata, ba, daca vrei sa faci gratar, fa si tu la 12, ca toti oamenii normali, nu faci la 9 ca sa arati tu ce mare bo$$ esti!”, a declarat suparat pentru DinuPaturica.ro un cocalar din judetul Olt, aflat in vacanta in Harghita.

Si alti cocalari cazati la aceeasi pensiune s-au declarat revoltati de situatie, spunand ca nici macar ei nu sunt asa de cocalari. Totusi, invinuitul sustine ca ceilalti cocalari sunt invidiosi pentru ca el „ii domina”.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.