close
Un barbat si-a poreclit sotia „112”, pentru ca se ratoieste la el cand o suna, si nu-l poa...
sotia 112
Nepotisme

Un barbat si-a poreclit sotia „112”, pentru ca se ratoieste la el cand o suna, si nu-l poate localiza!

Romanul s-a nascut poet si moare stupid! Drama de la Caracal, unde cel putin doua fete au disparut, posibil pe lumea cealalta, cu deplinul concurs al Statului roman, lasa urme adanci in mentalul colectiv, la „firul ierbii”.

Un barbat din Oltenia, zona zguduita de scandalul din aceste zile, a gasit o metoda ingenioasa de a-si manifesta solidaritatea cu Alexandra si Luiza. El risca totusi sa starneasca mania organizatiilor feministe din zona, „Fuseram Casnice” si „Jos cu prazul”, dupa ce si-a poreclit sotia „112″!

Iata ce a declarat cetateanul, Marin Sugativa, pentru DinuPaturica.ro:

„Dom’le, am urmarit si eu cu mare atentie cazul si va zic sincer, citind stenogramele, am crezut ca dispecera e sotia mea. Jur ca asa vorbeste si ea cu mine! Intotdeauna se ratoieste la mine cand mai lipsesc de acasa cateva zile, si pune intrebari din astea absurde: Cum adica nu stii unde esti? In ce localitate te afli?

„Pe bune ca mereu imi cere sa ii dau adresa unde sunt si detalii din astea, ce culoare are gardul, cum se numeste cartierul, parca as vorbi cu Politia, nu cu sufletul meu pereche.”

„Prin urmare, dupa ce am citit stenogramele m-am hotarat sa ii spun, asa ca un alint, 112. Cum zice si Biblia, De aceea va lasa omul pe tatal sau si pe mama sa si se va lipi de nevasta – si nu vor mai fi doi, ci unu unu doi“, a conchis Sugativa, pe care vecinii il descriu „un om minunat, familist desavarsit, ocazional violent”.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.