close
Tuta de la Digi24 care a intrebat-o pe mama fetei disparute la Caracal „cum va simtiti?...
tuta de la Digi24
Meltenisme

Tuta de la Digi24 care a intrebat-o pe mama fetei disparute la Caracal „cum va simtiti?”, propusa pentru Premiul Pulitar!

Cresc vizibil standardele in presa din Romania! Cazul de la Caracal, in care cateva tinere au fost cel mai probabil sechestrate si ucise de un psihopat, a scos tot ce era mai bun din redactiile de presa si sufletele „jurnalistilor” romani, in realitate niste necrofili total deprofesionalizati si lipsiti de etica.

Dovada suprema? Tuta de la Digi24, care a intrebat-o pe mama Luizei, una dintre fetele disparute (update: ucise), CUM SE SIMTE. Raspunsul plin de decenta si stapanire al mamei, socate de intrebare si indurerate, a fost „Ce as putea sa simt? Durere…”

Deontologia reporterei de la Digi24 le-a atras imediat atentia celor de la CNN, care vor sa ii propuna un contract pentru curatat bideurile din institutie, dar si juriului ce decerneaza Premiul Pulitar, categoria „Intrebari cretine”.

Se pare ca reportera este aceeasi pitipoanca care l-a intrebat acum cativa ani si pe Gigi Becali cum se simte si daca ii e dor de familie, atunci cand era urcat in duba Politiei.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.