close
Expert: „Iohannis sa amane premierea lui Halep! Singura fata care merita decorata zilele a...
Alexandra Macesanu eroina
Romanisme

Expert: „Iohannis sa amane premierea lui Halep! Singura fata care merita decorata zilele acestea in Romania e Alexandra Macesanu”

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

La fel de empatic ca dulapul de la Cotroceni care este, Klaus Iohannis ar trebui sa aiba decenta de a amana decorarea invingatoarei de la Wimbledon, programata marti, pentru ca singura eroina care merita decorata, post-mortem, zilele acestea, e Alexandra Macesanu, tanara care, prin curajul ei, ce i-a si adus moartea, a prevenit uciderea altor fete.

Expertul in comunicare publica Diogene Alcibiade a urmarit cu mare atentie declaratiile de duminica seara ale lui Klaus Werner Iohannis si a comentat pentru DinuPaturica.ro:

„Sunt absolut livid sa vad imobilitatea Presedintelui, si faciala, si emotionala. Parca vorbea despre productia de cartofi, nu despre uciderea a doua tinere in floare. Empatie de om fara copii!

Ii recomand domnului Klaus Iohannis sa aiba decenta de a amana premierea lui Halep, care oricum traieste intr-o bula si se arde la soare cu un burtos de 40 de ani in Santorini, si sa o decoreze pe singura eroina care conteaza in aceste zile: Alexandra, fata care prin curajul ei de a suna la 112 a prevenit uciderea altor tinere de catre psihopatul din Caracal.”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.