close
Un politist explica crima de la Caracal: „Pai n-a zis Iohannis ca e Romania bunului-simt? ...
crima de la Caracal
Ciocoisme

Un politist explica crima de la Caracal: „Pai n-a zis Iohannis ca e Romania bunului-simt? Cum sa dai buzna peste un om noaptea?”

Crima care a infiorat o tara intreaga, petrecuta la Caracal, aratand inca o data indiferenta odioasa a Statului fata de cetatenii lui, a trezit latraii! Politia, Procuratura, Raed Arafat, chiar si politia locala, toti lacheii incompetenti si impostori isi paseaza vina, in incercarea de a-si salva functiile caldute si salariile babane.

Un politist obscur din Olt a reactionat si el la teoriile care circula pe net, spunand ca desi lipsa de actiune a colegilor lui poate sa para o durere in cur strigatoare la cer sau cea mai clara dovada de imbecilitate, in realitate militienii n-au facut decat sa respecte statul de drept!

„Toata lumea ne-a atacat ca n-am intervenit cand trebuia. In realitate, nu faceam decat sa respectam statul de drept, institutiile Statului si codul bunelor maniere. Pai n-a zis, domnule, Presedinte Iohannis ca e Romania bunului-simt? Cum sa dai buzna peste un om noaptea? Astepti si tu sa rasara soarele, sa-i bati la usa. Asa e frumos, asa fac nemtii, oameni civilizati”, a spus Nelu Colombo, agent de politie in comuna Aibelito, aflata la 10 km de locul petrecerii tragediei.

Pai n-a zis domnule Presedinte Iohannis ca e Romania bunului-simt? Cum sa dai buzna peste un om noaptea? Astepti si tu sa rasara soarele, sa-i bati la usa. Asa fac nemtii, oameni civilizati

Agentul de politie Nelu Colombo, din comuna Aibelito, jud. Olt

Lingaii lui Iohannis nu au reactionat inca la acuzele indirecte ale lui Colombo, insa cel mai probabil Felix Tataru lucreaza de zor la o noua campanie de demonizare a PSD. „Daca era PNL la guvernare, fata scapa sigur. Asa, plm”, a comentat un postac iohannist pe un forum intern al partidului.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.