close
Ii doare-n p**a de fata ucisa! Beizadelele de politicieni si judecatori zic ca doar saraci...
masini beizadelele de politicieni si judecatori
Ciocoisme

Ii doare-n p**a de fata ucisa! Beizadelele de politicieni si judecatori zic ca doar saracii fac autostopul: „Noi avem Lamborghini, sclavilor!”

Bula in care traiesc DinuPaturicii Romaniei si beizadelele lor s-a vazut inca o data, daca mai era nevoie, in cazul infiorator de la Caracal, unde din cauza incompetentei si a lasitatii unor birocrati numiti politic si pe cumetrii, o fata nevinovata de 15 ani a putut fi masacrata in timp ce politia statea tampa in fata casei criminalului.

Totusi, situatia e revoltatoare numai pentru pulimea care trebuie sa faca autostopul sa-si ridice banii trimisi de parintii din strainate, ca Alexandra, fiindca Statul roman n-a facut rute de autobuz pe toate coclaurile. Politicienii, judecatorii si alti privilegiati care traiesc in bula nu sunt deranjati catusi de putin si or sa traiasca bine-mersi, neintrebati de nimeni, in continuare.

„Auzi, vere, ce ma deranjezi pe mine cu intrebari din astea? A murit o fata? Tu stii cate mor de la supradoza prin cluburile pe unde o ard eu? Sa moara mama daca te mint, vericule! Bine, sper sa nu moara, ca-mi da 10.000 de euro pe luna. Bai tati, hai ca m-ai plictisit. Ma doare-n p**a de subiectul asta, doar saracii fac autostopul, noi avem Lamborghini”, a declarat pentru DinuPaturica.ro Dodosel Dolarescu, fiul unui celebru sef de Consiliu Judetean si al unei judecatoare.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.