close
3 din 5 romani care pleaca cu noaptea-n cap sa vada rasaritul la Mamaia il vad pe lumea ce...
accident autostrada soarelui in drum spre Mamaia
Romanisme

3 din 5 romani care pleaca cu noaptea-n cap sa vada rasaritul la Mamaia il vad pe lumea cealalta, cu mamaia lor

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Traditia mostenita de la dacii liberi, conform careia e bine sa vezi rasaritul Soarelui la Mamaia, ramane puternic impamantenita printre romanii imbecili. Exista insa si reversul medaliei: cei mai multi dobitoci care pleaca cu noaptea-n cap la mare ca sa prinda loc bun pe plaja ajung mai repede, dar in sicriu! Cel putin asta sustine sleep coach-ul Urdorel Noctambulescu, cel care ii invata cum sa doarma pe George Clooney sau Cristiano Ronaldo.

„Am vazut ca sunt tot felul de imbecili prin Romania care pleaca pe la 1-2 noaptea la mare. De parca nu ar fi de ajuns, isi forteaza si familia sa se trezeasca la ore inumane, si sa urce cu ei in masina. Rezultatul e ca in loc sa vada rasaritul la Mamaia, il vad pe lumea cealalta, cu mamaia lor! Exemplele sunt nenumarate“, a declarat Urdorel pentru DinuPaturica.ro.

Trebuie sa fii imbecil sa pleci la 2 noaptea la mare. Inseamna ca n-ai inteles nimic din viata si meriti sa parchezi pe lumea cealalta!

Urdorel Noctambulescu, sleep coach

Antrenorul de somn le recomanda romanilor tentati sa urmeze aceasta traditie criminala sa se mai gandeasca o data, inainte sa o apuce pe A2.

„Depinde ce-ti doresti in viata. Daca vrei sa mori ca imbecilul, absolut gratuit, ca ai tu FOMO si crezi ca fuge nisipul de pe plaja, atunci, by all means, pleaca tata la 2 noaptea! Daca esti un baiat destept, care intelege ca faci 2 ore pana la mare, poti relaxat sa pleci pe la 15-16, si iti ramane si timp sa iei o cina romantica cu sotia. Cam asa face si George cu Amal”, a mai spus Noctambulescu.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.