close
Probleme medicale pentru Halep! Va juca cu fundul iritat, dupa ce a fost pupata in cur de ...
Halep pupaturi in cur
Romanisme

Probleme medicale pentru Halep! Va juca cu fundul iritat, dupa ce a fost pupata in cur de sute de mii de romani

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Incercarea Simonei Halep de a intra in analele tenisului se loveste de serioase probleme medicale! Cu mai putin de 24 de ore inainte de finala de la Wimbledon, marea campioana romana acuza o puternica iritatie la muschii fesieri, mai exact in fund. Motivul, potrivit expertilor, ar fi pupincurismul sutelor de mii de romani care s-au incolonat sa o sarute in dos pe Simona, din Anglia si pana pe cele mai obscure grupuri de Facebook din Romania, onorand astfel o traditie nationala.

„Am primit un telefon in miez de noapte de la staff-ul Simonei, sa le ofer o opinie medicala. Dupa ce mi-am facut documentarea, mi-am dat seama ca nu e vorba de trac sau de teama ca ii rupe capul Serena. Motivul era mult mai simplu: o iritatie fesiera puternica, cu caracter de eczema”, a declarat doctorul Mihaela Buceanu, care a plecat acum 10 ani din Fundulea si e azi medic proctolog la Buttocks Hospital din Londra.

„Normal ca am controlat-o pe Simona, sa vad cine ii cauzeaza eczema. In primul rand, cercul apropiat. Cosmin Hodor, PR-ul ei, o pupa in cur non-stop, are comportament tipic de sclav. El e cauza nr. 1. Urmeaza mass-media romaneasca, mereu grabita sa pupe in fund, dar si sa ii violeze intimitatea omului. O alta sursa importanta a iritatiei sunt fanii cretini de pe Facebook, care lasa urme grave asupra sportivului”, a spus Buceanu.

Ca sa scape de probleme, medicul ii recomanda lui “Super Simo” sa se inconjoare de oameni care nu o pupa in cur, dar admite ca e o misiune imposibila, chiar mai grea decat triumful la All England Court: „Singurul care nu e pres in fata ei e domnul Tiriac, dar el e deja miliardar, nu ii vrea banii, ca restul sclavilor. I-am spus Simonei sa-si dea cu mult Cutaden in urmatorii 10 ani, fiindca o sa aiba nevoie”.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.