close
10 semne sigure ca esti un loser la 30 de ani
loser la 30 de ani
Batranisme

10 semne sigure ca esti un loser la 30 de ani

  1. Principala ta distractie de vineri seara e turneul de Fortnite cu prietenii tai la fel de ratati sau, daca esti femeie, binge watching-ul urmatoarelor filme lacrimogene: A star is born, The Notebook, P.S. I love you, in timp ce mananci inghetata Häagen-Dazs la galeata.
  2. Vrei sa dai impresia de viata glamorous, desi esti un sclav / o sclava. Prin urmare, ai un feed de Instagram suprasaturat, din care nu lipsesc cliseele cu mug-ul de la Starbucks si poze din vacante, in care apari singur(a) sau impreuna cu tine insuti.
  3. Daca cineva aduce vorba despre casatorie si responsabilitati, te ataci si zici ca mai ai destul timp, desi toata lumea de la masa stie ca nu e asa.
  4. Ai facut doua facultati si te pregatesti de a treia, dar primele doua deja nu mai conteaza pe piata muncii.
  5. Ai peste 1000 euro salariu in ocna numita corporatie, nici o viata sociala, o pisica despre care le zici tuturor ca e “copilul meu” si o hranesti cu conserve de la Mega Image.
  6. Duminica dupa-amiaza te plimbi cu prietenele tale spinstere pe bicicleta pe cheiul Dambovitei, imbracata in fusta si cu New Balance in picioare, pentru ca n-ai ceva mai bun de facut.
  7. Inca stai cu parintii si primesti sandvis si 10 lei cand pleci la serviciu.
  8. Ai o masina la mana a doua cumparata in rate, pe care o speli in fata blocului in week-end, intr-o incercare disperata de a atrage femelele ratate.
  9. Ai fost domnisoara / cavaler de onoare la minimum 5 nunti in ultimii 2 ani. Singura amintire frumoasa de la ele ramane alcoolul.
  10. In fiecare vara mergi la Untold / Neversea / Summer Well etc., cu gandul ca iti vei gasi perechea, asa cum ai vazut tu in reclamele de la Orange. In realitate, esti doar un onanist singur si trist care ramane de fiecare data cu buza umflata.

Bonus: Participi cu regularitate la maratoane si semi-maratoane, in incercarea de a te convinge ca esti super fit si super sanatos/oasa. In rest, bagi mic-dejunul campionilor: tigari, Cola si saorma.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.