close
Calugarul Pafnutie da de pamant cu MASINILE ORTODOXE DE FACUT COPII: „Ce mama e aia cu 3 b...
Pafnutie super mame ortodoxe
Ciocoisme

Calugarul Pafnutie da de pamant cu MASINILE ORTODOXE DE FACUT COPII: „Ce mama e aia cu 3 bone? Copiii ajung pagani si barbatii fug cu bona asiatica!”

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Desi Dumnezeu ne-a povatuit sa ne inmultim si sa umplem pamantul, recomandare luata ad litteram de ramura fanatica a crestinismului, un calugar de la manastirea Faraghei, din judetul Ialomita, le pune la zid pe „fatarnicele cu 6 copii, 5 zerouri in cont si 3 bone filipineze”.

Celebrul Pafnutie, caci despre el este vorba, a rabufnit dupa o perioada in care a stat si a observat comportamentul femeilor care s-au auto-branduit „super mame ortodoxe”.

„E la moda acum sa faci 5-6 copii si sa te lauzi prin interviuri cu cat de cucernica esti. Ce nu stie lumea e ca femeile astea au si 3 bone acasa, ca le permite buzunarul sotilor. Asta e crestinism de fatada! Adica faci copiii ca Pelinel lui Borcea, te lauzi cu ei, dar ti-i creste asiatica! Pai normal atunci sa vina si razbunarea lui Dumnezeu: copiii ajung pagani si barbatul fuge cu filipineza, ca aia arata mai bine si nici nu e ipocrita!”, spune Pafnutie.

Intrebat daca nu se teme ca, pentru spusele lui, va fi batut cu pietre ca Sfantul Stefan, de Andreea Ogararu & Co., Pafnutie a ramas sfidator.

„Ce facem aici, competitie de natalitate? Nu e nici un merit sa faci sase copii daca ajung toti niste fanatici religiosi, posibil jihadisti. Mai bine doi-trei, dar sa ii cresti tu crestineste. In Rai intra femeile inteligente, mama prostilor e mereu insarcinata”, a incheiat Pafnutie, zis si „calugarul rock star”.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.