close
Un corporatist a lesinat dupa ce a aflat ca sta in padure. El credea ca sta in Forestville...
Forestville padure corporatisti
Ciocoisme

Un corporatist a lesinat dupa ce a aflat ca sta in padure. El credea ca sta in Forestville!

Dezvoltatorii imobiliari se joaca nu doar cu portofelele, ci si cu nervii si vietile oamenilor! Cel mai recent exemplu? Un corporatist onest din Bucuresti, care sclavuieste de dimineata pana seara ca sa isi permita un apartament cu 2 camere la 120.000 de euro, situat intr-o padure dinspre Ploiesti, cu care se lauda la toti colegii si rudele.

Acesta a facut insa o criza de nervi si si-a pierdut cunostinta, cand un prieten pe care nu-l mai vazuse din scoala generala, neavertizat de nimeni sa nu-i sparga bula, i-a dezvaluit adevarul crunt: ca traieste la mama dracului, in codru.

„Alex s-a facut rosu ca un rac si a vrut sa spuna ceva, dar n-a mai putut. A cazut bleg, parca era emasculat, a trebuit sa-i dau cu otet, sa-si vina in fire. Noi credeam ca stam in Forestville, ultima fita in materie de locuinte, amplasament eco, mirosuri bio, cand colo – vine amicul asta la noi in vizita si ne zice: Ce-ati facut fratilor, v-ati mutat in p**a calului, in padure?“, a marturisit printre sughituri de plans partenera civila a lui Alex, Izabela, corporatista practicanta si ea.

Reprezentantii Forestville spun insa ca la mijloc este o neintelegere, si ca lucrurile au fost explicate clar, din start, tuturor cumparatorilor.

„Evident ca stai intr-o padure, insa e o padure de lux, populata cu snobi care pierd 3 ore zilnic in trafic”, a comentat pentru DinuPaturica.ro seful Forestville, Moshe Martin.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.