close
Ce Daniel Dobre, tata? Stonerii din Bucuresti ii dau sfaturi lui Halep la Wimbledon: „Sunt...
halep marijuana iarba
Romanisme

Ce Daniel Dobre, tata? Stonerii din Bucuresti ii dau sfaturi lui Halep la Wimbledon: „Suntem experti in iarba!”

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Problemele pe care le are Simona Halep cu tenisul si oamenii in general, dupa ce a devenit multimilionara, nu au scapat ochiului dilatat al opiomanilor din Capitala.

Pe un grup de Facebook intitulat “Game, set si joint”, acestia spun ca daca Super Simo vrea sa mai ia un Mare Slem, trebuie obligatoriu sa apeleze la sfaturile lor. Narcomanii sustin ca Halep ar iesi mai bine si la capitolul bani, deoarece spre deosebire de Daniel Dobre, care costa sa fie transportat, ei se pot deplasa cu Simona oriunde, chiar si in alte galaxii, doar aprinzandu-si “un cuiutz”, din confortul propriei case.

„ Cu tot respectul, dar Daniel Dobre e depasit. Pare un antrenor din colhozurile sovietice. Pai noi suntem experti in iarba de 30 de ani! Am cultivat-o pe balcon, in curte la bunici, o ardem chiar si la munca! Iarba romaneasca, iarba englezeasca, nu conteaza, ii stim toate secretele!”, a declarat Yax „Ochi Rosu”, admin-ul grupului.

Stonerii mai spun ca daca se va folosi de sfaturile lor, Halep are toate sansele sa fie high in clasamentul WTA. „Am mai consiliat-o si pe Jennifer Capriati, si ati vazut ce rezultate a avut. Suntem cei mai buni din circuit, mai tari ca hawk-eye”, mai spune Yax.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.