close
Un corporatist a dat faliment pentru ca iese in fiecare zi cu colegii la Embassy
sclav corporatist Embassy
Ciocoisme

Un corporatist a dat faliment pentru ca iese in fiecare zi cu colegii la Embassy

Situatie absolut jenanta pentru un corporatist care lucreaza ca sclav la o firma de fite din centrul Capitalei, din zona Lahovari. Acesta s-a trezit in casa doar cu o moneda de 50 de bani, si a facut un atac de panica, stiind ca in aceeasi zi urma sa ia pranzul cu colegii la Embassy. Pentru necunoscatori, Embassy e un local unde e cool sa te lauzi ca mergi, frecventat de sclavetii firmelor din zona Romana, care se dau interesanti acolo in fiecare zi, intre 13-14, cum facea raposatul Andrei Gheorghe.

„Am strans cureaua cat am putut, ca sa imi permit sa arunc in fiecare zi 100 de lei pe o mizerie de mancare de fite si o bautura indoita puternic cu gheata. Dar, cand tragi linie, lasi acolo 500 de euro lunar doar pe masa de pranz. Pai, cu banii astia mi-as permite sa fiu un om liber! Ce sens mai are sa merg la munca?”, a exclamat, in lacrimi, Bogdan Madof, de la Baraba si Asociatii.

Madof le-a mai spus psihologilor ca presiunea grupului a devenit insuportabila, mai ales ca de rusinea femelelor din grup nu isi putea comanda doar focacia simpla – cea mai ieftina chestie, la 10 lei – fiindca ar fi parut un loser. Pe deasupra, el trebuia sa achite, prin rotatie, si bacsisul, care se ridica numai el la 150 de lei, la o masa de 10 persoane.

„Daca nu mananci cu ei zilnic, la birou devii un paria, un reject, e mancatorie mare! Dumnezeu sa ne apere pe toti. Ma gandesc sa intru la o manastire, macar acolo mananci ce cultivi”, le-a mai spus Madof psihologilor veniti la interventie.

Expertii spun ca multi tineri saraci din Romania, care sclavuiesc pentru multinationale, clacheaza din cauza ca vor sa para ce nu sunt. „Cand esti un sclav, nu-ti lua vacante in Vietnam ca sa impresionezi zdrente pe Instagram”, este sfatul psihiatrilor.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.