close
Biolog: Vara apar doua specii noi, zdreantza de Untold si tzoapa de Neversea
zdrente Untold Neversea
Meltenisme

Biolog: Vara apar doua specii noi, zdreantza de Untold si tzoapa de Neversea

Descoperire epocala a biologilor romani! Dupa cativa ani in care au analizat fauna din Cluj si Constanta, acestia au constatat venirea la viata a doua specii noi: zdreantza de Untold si tzoapa de Neversea, despre care spun ca apar vara si au o speranta de viata de 3-4 zile, cam cat tin si banii speciei cu care se imperecheaza, cocalarul de Chios, respectiv gibonul pe steroizi de Mamaia.

In exclusivitate pentru DinuPaturica.ro, cercetatorul aroman Jachiv Custo, de la Institutul de Spermologie din Tomis, a explicat caracteristicile fiecarei specii:

„ In ciuda distantei mari dintre Cluj si Constanta, cele doua pot fi gasite cel mai adesea impreuna. Zdreantza de Untold are un nas imens si  colaci grosi de grasime, e botoxata si / sau siliconata si cel mai adesea lucreaza in videochat. Tzoapa de Neversea e hidoasa, slaba ca scandura si se lauda si ea cu o viata sociala inexistenta. Plange des in fata oglinzii, se intreaba ce au barbatii cu ea, si e dependenta de Instagram”.

Omul de stiinta a mai spus ca aparitia celor doua specii a fost cauzata de expunerea prelungita a oualelor de rataté, o specie urbana comuna, la reclamele cu Untold si Neversea.

Totusi, Custo spune ca invaziile estivale de la Cluj si Constanta pot fi usor contracarate, cu flit.

„ Vorbim despre doua specii de musculite betive. De obicei mor daca nu le bagi in seama. Se ineaca, inevitabil, in alcool”, a spus cercetatorul.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.