close
Minune din Cer! Pe durata sederii Papei, in Bucuresti a curs apa calda
Papa Francisc apa calda
Romanisme

Minune din Cer! Pe durata sederii Papei, in Bucuresti a curs apa calda

O minune petrecuta in ultimele zile vine contra ideii ca romanii sunt cel mai jegos neam, popularizate de multi occidentali.

Mai multe zeci de bucuresteni, deja obisnuiti cu dusurile reci, au semnalat uluiti ca in ambele nopti petrecute de Papa in Capitala, au putut face baie cu apa calda, ba chiar fierbinte. Ei i-au multumit lui Dumnezeu pentru ca le-a raspuns la rugaciuni.

„Am dat drumul la robinetul de calda si ma asteptam la apa rece, ca in fiecare seara. Cand colo, era sa ma parleasca! Chiar nu exista nici o explicatie logica! E ca minunea de la Fatima”, a spus, cu ochii in lacrimi, un corporatist nespalat de doua saptamani, care da vara 200 de lei la intretinere, la garsoniera.

Expertii nu se pun de acord asupra explicatiei minunii. In vreme ce Bogdan Chirieac, pupincuristul-sef al PSD, spune ca aparitia apei calde anunta clar candidatura lui Gabi Firea la prezidentiale, monahul Pafnutie Ialomiteanul spune ca data viitoare s-ar putea ca bucurestenii sa nu mai aiba parte de apa calda, ci de foc si pucioasa.

„A fost un semn clar pentru necredinciosii care si-au pus centrala. Si in Sodoma si Gomora se incalzeau singuri, uneori pe la spate, si ati vazut ce a iesit. Ramaneti, domnule, in reteaua publica, sub obladuirea Bisericii, nu cautati confortul individual!”, a spus Pafnutie pentru DinuPaturica.ro.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.