close
Cel mai smerit ortodox! Un patron habotnic si-a sechestrat angajatii in firma, ca sa nu ia...
vizita Papei la ortodocsii romani
Romanisme

Cel mai smerit ortodox! Un patron habotnic si-a sechestrat angajatii in firma, ca sa nu ia parte la vizita Papei

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Stare de asediu la sediul unei cunoscute firme din Bucuresti, acolo unde angajatii sunt impiedicati de patron sa iasa din cladire! Se pare ca omul de afaceri, un fundamentalist crestin cu boala pe catolici, nu vrea sa ii lase pe lucratorii lui sa participe la vizita Papei Francisc in Romania, ca sa nu fie catalogat ecumenist. Prin urmare, a ferecat toate usile pana luni si si-a anuntat oamenii ca da drumul unei sesiuni de binge-working, cam ca pe Netflix, doar ca fara Netflix.

„Stiam demult ca omul e dezaxat, dar asta le intrece pe toate! Dupa ce ca ne trimite zilnic citate din Sfantul Efrem Sirul si ne spune sa nu cumva ne smintim si sa ii cerem mariri de salariu, ca e gand diavolesc, acum vrea si sa ne tina 3 zile inchisi la mansarda. Cerem de urgenta interventia lui Dacian Ciolos si a lui Dan Barna! Aoleu, deja simt miros de tamaie!”, a declarat, panicat un corporatist obosit, sechestrat in sediul Baraba & Asociatii.

Rugat de DinuPaturica.ro sa comenteze situatia, afaceristul neaga ca ar fi vorba de sechestrarea angajatilor sai. „Ei sunt fratii mei si prietenii mei. Intr-o familie nu putem vorbi despre sechestru sau viol, totul e consensual. Duhul Sfant ne-a dat gandul bun sa petrecem sfarsitul de saptamana impreuna, si asta facem. Am chemat duminica si un sobor de preoti sa facem o sfestanie, fiindca multi dintre colegi fac yoga, si se simt influentele demonice cand vorbesti cu ei”, a declarat Baraba.

Acesta sustine ca nici nu stia despre vizita Papei: „Nu sunt la curent cu actiunile ereticilor, noi ne vedem de treaba noastra, in gradina Maicii Domnului, pazita 26 de ani de Sfantul Constantin Brancoveanu, care a fost ucis miseleste de dusmanii neamului romanesc. Decat sa ne uitam in gura catolicilor, mai bine strangem caramizi pentru Catedrala. Doamne-ajuta!”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.