close
Viata dupa europarlamentare: Norica Nicolai va taia copaci la Falticeni, Ilie Nastase se p...
Norica Nicolai fiasco europarlamentare
Ciocoisme

Viata dupa europarlamentare: Norica Nicolai va taia copaci la Falticeni, Ilie Nastase se pregateste sa moara

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Viata dura pentru mai multi candidati la europarlamentare, care au ramas ce erau si inainte, adica nimic! Dintre acestia, Calin Popescu-Tariceanu este de negasit, ascunzandu-se la una dintre cele 5 neveste, in vreme ce alde Norica Nicolai, Daniel Barbu si Varujan Vosganian isi cauta innebuniti stapanul, sa le dea noi instructiuni.

Cum insa romanii sunt un popor milos, o antrepriza de taiat copaci din Falticeni i-a intins deja o mana de ajutor Noricai Nicolai, ramasa pe drumuri dupa fiasco-ul de la europarlamentare. „Initial ne-am gandit la Varujan Vosganian, care are alura de lumbersexual, insa dupa aceea am zis ca Norica Nicolai e candidatul cu un profil mai adecvat. O fata de taietor de lemne cinstit, care poate defrisa paduri intregi numai cu o privire”, a spus Jean Gorunescu, CEO la „Plopii fara sot SRL”.

O soarta mult mai cruda il paste pe ravnitorul la femei tinere si glorie politica Ilie Nastase. Dupa ce s-a maimutarit in campania electorala, fara succes, fostul tenismen de epoca victoriana isi face aranjamentele de inmormantare, potrivit lui Bjorn Borg: “A intrat intr-o depresie nasty rau. Nici Viagra nu-l mai face sa se ridice din pat.”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.