close
Rares Bogdan, obiective mari in mandatul de europarlamentar: „Nici un roman nu va mai fi c...
Rares Bogdan chelios
Romanisme

Rares Bogdan, obiective mari in mandatul de europarlamentar: „Nici un roman nu va mai fi chelios!”

Da mai departe!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dupa ce a castigat batalia vietii sale, devenind din acoperit in presa, descoperit in Parlamentul European, Rares Bogdan e pus pe fapte mari. Cel putin asa sustin membrii staff-ului sau de campanie, care au promis ca din paduchiosii si cheliosii Europei, romanii vor ajunge peste cinci ani sa fie invidiati – nu pentru vreo performanta economica, ci pentru podoabele lor capilare.

„Rares nu stie politica, principalul lui motiv sa fie europarlamentar a fost ca sa scape de chelie. Inteleg ca in Bruxelles sunt multe clinici de cinci stele specializate in implant de par. Ludovic i-a vandut pontul, fiindca si el si-a pus acolo dintii, puternic afectati de alcoolism”, a spus unul dintre stafferii lui Rares Bogdan, Johnny Bratianus.

„E jenant sa fii cap de lista sau cap de familie si sa fii chelios, iar Rares si-a dat seama de asta. De aceea vrea sa le faca cadou tuturor barbatilor romani cate o operatie de implant, din fonduri europene nerambursabile. Pana acum, toti PSD-istii le-au pus silicoane amantelor. In sfarsit, un roman adevarat se gandeste si la cei care aduc painea in casa”, a mai spus Bratianus.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.