close
Monahul Pafnutie, verdict NECRUTATOR la moartea lui Razvan Ciobanu: „Trebuie ingropat intr...
Pafnutie de la Ialomita verdict dur despre Razvan Ciobanu
Romanisme

Monahul Pafnutie, verdict NECRUTATOR la moartea lui Razvan Ciobanu: „Trebuie ingropat intr-un cimitir de gay, dar mai in fund!”

Decesul lui Razvan Ciobanu in a doua zi de Paste a bulversat lumea mondena a Romaniei, care abia se trezea dupa doua nopti de curvasareala in cinstea Invierii, la Fratelli Mamaia. Tot nedormit, dar dupa doua nopti de rugaciune neostoita, l-a gasit DinuPaturica.ro si pe monahul Pafnutie, de la manastirea Faraghei, la 15 km de Slobozia.

Cunoscut ca lider al miscarii ultraortodoxe Jaratecul Incins, aripa dura – Vocile Gheenei, Pafnutie a declarat ca nu stia nici de existenta, nici de moartea lui Razvan Ciobanu. Insa, homosexualitatea acestuia l-a surprins neplacut.

„ Cititi Scriptura! Gayii nu traiesc mai mult de 45 de ani! Freddie Mercury la 45, Razvan Ciobanu la 42, inteleg ca nici Victor Slav nu se simte prea bine. (…) Nu cred ca e o pierdere atat de mare pentru moda romaneasca, s-ar putea sa fie un castig, dar, desigur, un suflet e un suflet. E posibil sa i se fi tras de la dieta. Faceti post si rugaciune, nu diete, ca va scapa volanul din mana!”, a avertizat Pafnutie.

Intrebat care este datina Bisericii cu privire la ingroparea gayilor, monahul a mai spus: „Nu se ingroapa gayii cu restul lumii. Asta a decis Sinodul de la Mykonos, din 1320, pentru ca e dizgratios sa te duci sa aprinzi o lumanare si sa ii vezi pe prietenii mortului ca se dedau la gayiciune in public. Gayii cu gayii, viii cu viii. (…) Razvan Ciobanu trebuie ingropat intr-un cimitir de gay, dar mai in fund, cum ii placea!”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.