close
Un miliardar explica de ce si-a numit sala de conferinte Mihai Viteazul: „Din admiratie, a...
Mihai Viteazul miliardar nationalism corporatism
Ciocoisme

Un miliardar explica de ce si-a numit sala de conferinte Mihai Viteazul: „Din admiratie, am si eu atatia iobagi legati de glie”

Nationalismul corporatist nu mai are limite! Se intampla in Bucuresti, unde un miliardar a decis sa isi denumeasca sala unde le face training noilor angajati Mihai Viteazul, iar sala unde ii mazileste, Constantin Brancoveanu. De ce, a explicat pentru DinuPaturica.ro.

„Ma inspira. Au fost mari romani, dar si mari miliardari. Din ce am citit, Mihai Viteazul a facut miliarde din comertul cu giuvaeruri si blugi adusi din Turcia, iar Constantin Brancoveanu era printul aurului, un Isarescu al secolului XVIII. Plus de asta, a avut si mult sens sa denumim astfel incaperile: Mihai Viteazul pentru ca si eu am atatia iobagi legati de glie. Iar cand ii «decapitez» si ii dau afara, mi se pare normal sa o fac in Brancoveanu. Istoria se repeta”, a spus omul de afaceri Azazel Manalunga.

Dupa ce a castigat milioane din afaceri cu statul, Azazel spune ca e decis sa dea ceva inapoi societatii: „Ne pregatim sa lansam un premiu pentru tinerele supradotate, cu talent de actrite. Ma ocup personal de selectia si antrenarea lor.”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.