close
Andrei Plesu, dat in vileag dupa ce fiul sau a fost retinut pentru trafic de droguri: „Cum...
fiu Andrei Plesu Mihai Plesu
Boierisme

Andrei Plesu, dat in vileag dupa ce fiul sau a fost retinut pentru trafic de droguri: „Cum credeti ca a scris Despre Ingeri?”

Da mai departe!
  • 18
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A explodat mamaliga pentru Andrei Plesu! Dupa ce fiul marelui filosof, angelolog si martalog roman a fost retinut pentru consum si trafic de droguri, despre care a spus ca „il ajuta sa cugeteze si sa filosofeze”, un fost coleg de la Paltinis al lui Plesu Sr. a dezvaluit pentru DinuPaturica.ro ca acesta nu este strain de aventurile psihedelice ale progeniturii sale, spunand ca mai toate cartile lui sunt „halucinante”.

„Daca intrati in orice Carturesti, ce vedeti? Un joint venture Plesu – Liiceanu. Nu e singurul hint: la Verona, 70% din playlist e Bob Marley”, a spus „El Perico” Frunza, dat afara de Noica prin 1979, dupa ce a fost prins cu iarba, dar mai ales pentru ca era unicul heterosexual din grup.

„Va mai dau un singur exemplu ca sa intelegeti. E un citat din Plesu, Despre Ingeri: «A spune ca ingerii nu exista pentru ca nu se vad e la fel de neinteligent cu a spune ca plantele nu exista pentru ca nu raspund la buna ziua”» .

Ideea e ca plantele spun buna ziua, daca bagi in tine ce trebuie. Poti sa vorbesti si cu ingerii, de ce credeti ca toti neolegionarii sunt prajiti? Ca sa vorbeasca cu Arhanghelul Mihail. Daca esti connoisseur, iti dai seama usor ca Andrei a scris Despre Ingeri «ajutat» de fiu-su”, a conchis Frunza.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.