close
R. Kelly scapa de acuzatiile de sex cu minore! Se converteste la ortodoxie, unde esti chia...
R. Kelly ortodoxie
Boierisme

R. Kelly scapa de acuzatiile de sex cu minore! Se converteste la ortodoxie, unde esti chiar fraier daca n-ai femei mai tinere

Da mai departe!
  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Celebrul cantaret american R. Kelly, anchetat de justitia americana pentru presupuse relatii intime cu minore, a primit un ajutor nesperat de pe Batranul Continent. Mai exact, de la batranii ortodocsi, care i-au adresat o invitatie la convertire – gest ce il scapa automat de acuzatiile de sex cu femei tinere si alte perversiuni.

„La noi in manastire, se asculta in fiecare seara I believe I can fly, I believe I can touch the sky… sa fim pregatiti pentru cand ne ia arhanghelul Mihail. Asa ca normal ca il stiam pe domnul R. Kelly”, a spus staretul de la schitul Scapdeanafou din muntele Athos, unde mii de afaceristi prosperi fac lunar pelerinaje si isi depun cutiile de valori.

„E pacat ca un artist atat de mare sa mearga la puscarie – si pentru ce? Pentru niste relatii care fac parte din traditia ortodoxa? Nu esti un ortodox respectabil daca nu ai o sotie cu 20 de ani mai tanara. Evident, cu conditia sa fii bogat… sufleteste! Dumnezeu iubeste gradinarii care culeg cele mai frumoase flori”, a explicat staretul.

„Il asteptam cu bratele deschise pe domnul R. Kelly in mijlocul familiei noastre ortodoxe. Daca voia femei tinere, trebuia doar sa ceara. Dar, vedeti, necuratul l-a smintit”, a conchis sfantul parinte.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.