close
Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti, redenumit ca sa nu-l mai injure lumea pe martirul ta...
bulevardul iuliu maniu gabriela firea
Meltenisme

Bulevardul Iuliu Maniu din Bucuresti, redenumit ca sa nu-l mai injure lumea pe martirul taranist. Se va chema Bulevardul Gabriela Firea

Traficul infernal din Capitala ii determina pe romani, popor cunoscut pentru respectul unic si cucernicia fata de eroii lor, sa comita adevarate blasfemii, posedati de duhul necurat al sudalmii.

Poate cea mai dureroasa impietate are loc in fiecare zi pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, una dintre cele mai congestionate artere ale Bucurestiului. Acolo, un trecator la ceas de seara poate auzi felurite imprecatii, pe fereastra intredeschisa a masinilor ce-i trec alaturea. „Baga-mi-as p**a in tot neamul lui de Iuliu Maniu”, „Stau de 15 minute pe Iuliu Maniu, f***-i m***ii si ranitii mamii lui”, sau „Sa-i iau freza in falus lui Iuliu Maniu!” sunt doar cateva dintre „complimentele” cu care meltenii romani moderni il „gratuleaza” pe parintele Romaniei Mari, mort in conditii groaznice in inchisoarea comunista de la Sighet, in 1953.

Din martie 2019, insa, lucrurile se vor schimba. Si asta dupa ce la nivel birocratic s-a luat decizia ca situatia sa fie corectata, iar Bulevardul cu pricina sa fie redenumit „in acord cu meritele si realizarile profesionale”.

„Data fiind magnitudinea lui Iuliu Maniu, chiar e pacat sa ii ia toti tiganii cu mertane GLS 500 freza in falus. Nu acelasi lucru se poate insa spune despre alte somitati ale istoriei romanesti recente, ca Viorica Dancila, Valentina Pelinel sau Gabriela Firea”, a comentat un consilier general din partea Opozitiei.

„A fost o alegere grea intre cele trei doamne, insa pana la urma am zis sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa denumim Bulevardul Gabriela Firea, ca o recunoastere a inaptitudinii totale a Primarului General.”

Stirea a nemultumit-o insa profund pe Valentina Pelinel, care spune ca in timp ce „Iuliu Maniu asta doar a murit in inchisoare, eu am creat o viata noua, dupa gratii, impreuna cu Cristi. Daca asa stiu sa ne aprecieze romanii, ne mutam pe Coasta de Fildes!”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.