close
Conducerea Academiei neaga ca ar fi o institutie inutila: „Nu, suntem futili!”
conducerea Academiei Romane
Batranisme

Conducerea Academiei neaga ca ar fi o institutie inutila: „Nu, suntem futili!”

Conducerea Academiei Romane a negat vehement ca institutia pe care o diriguieste este un al doilea B.O.R., cum a insinuat recent o parte a presei, geloasa pe banii nelimitati si sinecurile Academiei.

Dupa ce li s-a pus in vedere ca Academia nu s-a remarcat in ultimii 30 de ani decat prin mortile membrilor, conducatorii Academiei au explicat: „Fals. Auzim si noi ca se spune peste tot: «Academia nu face nimic, sunt inutili». Nu-i adevarat, suntem futili! Numai anul trecut, cu ocazia Centenarului, am produs 10 inmormantari, 33 de parastase si 2 petreceri aniversare. Dvs. stiti ce logistica implica un parastas? Stiti cator ciocli romani cinstiti le da de mancare Academia Romana? Suntem unul dintre primii angajatori ai Romaniei, cel putin in domeniul funerar”.

Rugati sa prezinte planul institutiei pe urmatorii 3 ani, sefii Academiei spun ca sunt mult mai ambitiosi: „Lucram acum la planul de dezvoltare a Romaniei pana in 2100. Avem un task group format din cei mai juni academicieni,«lupii tineri» cum le spunem noi, cu o medie de varsta de 80 de ani, deci rezultatele vor fi sigur spectaculoase.”


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.