close
S-a aflat! De ce spun toti mosii comunisti ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu: „Pentr...
mosii comunisti epoca de aur ceausescu
Comunisme

S-a aflat! De ce spun toti mosii comunisti ca era mai bine pe vremea lui Ceausescu: „Pentru ca atunci aveam erectie!”

Nu-i spune Epoca de Aur degeaba! Un babalac nostalgic dupa vremurile cand Ceausescu le dadea case lui si prietenilor lui s-a scapat (din cauza varstei inaintate) si a divulgat motivul pentru care generatia lui foloseste obsesiv formula „era mai bine pe vremea lui Ceausescu”, cu care oprima generatia tanara, de corporatisti indolenti.

„Sigur ca Ceausescu a facut multe pentru noi: ne-a dat case, ne-a dat tovarase de viata, ne-a dat locuri de munca in care nu muncea nimeni. Dar, motivul pentru care il iubim cel mai mult, motivul pentru care era mai bine atunci e simplu: pe vremea lui aveam erectie!”, a spus Ion Hornisteanu (66 ani), fost sculer-matriter.

Ulterior, acesta a elaborat:

„N-o sa uit niciodata prima mea erectie. S-a intamplat dupa vizita lui Ceausescu in India, din octombrie ’68. Dupa aia, tot ’69-le a fost prapad, in special vara, vorba lui Bryan Adams. N-am iertat nimic”, a mai spus Hornisteanu.

„Acum, astia zic ca s-a liberalizat piata, ca ai acces la orice, dar carnea frageda e scumpa! Doar Dragnea isi permite carne a-ntaia, cu 30 de ani mai tanara! Pai, din pensia mea, nici macar un abonament la Super One nu reusesc sa imi fac. Pe vremea lui Ceausescu a fost cea mai tare perioada din istoria Romaniei”, a conchis proletarul, desumflat.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.