close
Guvernul, banuit ca a oferit gratuitate pe CFR studentilor ca sa ii determine sa plece din...
CFR
Comunisme

Guvernul, banuit ca a oferit gratuitate pe CFR studentilor ca sa ii determine sa plece din tara

Ipoteza halucinanta lansata cu privire la guvernul social-democrat care conduce Romania. Potrivit unei surse din Guvern, gestul prin care Executivul a oferit studentilor calatorii gratuite cu CFR, din aceasta primavara, n-ar fi tocmai generos. Dimpotriva!

„Daca mai erau tineri care voiau sa ramana in Romania, va asigur ca dupa o calatorie cu CFR, chiar si pana la Ploiesti, isi iau campii. De vina sunt mai multi factori: aurolacii din gara, cocalarii, doreii si tatele din tren, conditiile jegoase din compartimente, dar mai ales penuria de prize. Orice tanar vrea o tara unde sa-si poata baga telefonul la incarcat linistit, nu sa moara de gat cu pensionarii care vor si ei sa stea pe WhatsApp”, a comentat oficialul, sub protectia anonimatului. „Cu gratuitatea asta, atingem doua obiective: falimentam si CFR-ul, si gonim din Romania si ultimii oameni inteligenti, care ni s-ar putea opune.”

Vorbele oficialului au fost confirmate de un student care a facut imprudenta sa ia trenul de la Timisoara la Bucuresti. „La inceput ma bucuram ca e gratis, dar dupa ce am plecat la 5:20 din Timisoara si am ajuns la 16 in Bucuresti, cu 2 ore intarziere, imi venea sa imi smulg parul din cap. V-am pupat, baieti!”, a spus Tucidide Barbulescu, 32 ani, doctorand.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.