close
Rascoala la o firma din Bucuresti, dupa ce patronul nu a dat prime de Craciun, iar apoi a ...
bahamas
Boierisme

Rascoala la o firma din Bucuresti, dupa ce patronul nu a dat prime de Craciun, iar apoi a postat pe Facebook poze din Bahamas

Nesimtirea patronilor romani nu mai are limite! O dovedeste cel mai recent caz de razmerita din sanul unei firme bucurestene, despre care toti vecinii stiau ca este ca „o mare familie”.

„Mai vedeam oamenii iesind de acolo cu mainile pe cap sau vorbind singuri si injurand de mama focului, dar credeam ca e vreun curier nemultumit de bacsis”, a declarat Jean Voicu, urmasul unor boieri din zona, care locuieste gard in gard cu firma de consultanta „Dolarescu si Acolitii”.

Lucrurile au degenerat insa zilele trecute, dupa ce angajatii lui Dolarescu au descoperit ultima marsavie a patronului: pentru al 10-lea an la rand, acesta nu le-a dat prime de Craciun. A comis insa greseala ca, la doua zile dupa teribila veste, sa posteze pe Facebook poze dintr-o vacanta in Bahamas, unde si-a luat si concubina.

„Mi-au zis si mie oamenii de aici ca vor sa dea foc la casa asta frumoasa, de milioane de euro, si i-am intrebat de ce. Mi-au povestit cum i-a dus patronul de nas, ca banul e ochiul dracului, ca nu vrea sa ii sminteasca acum de Sarbatori, ca trebuie rabdare si nevointe multe in Post. Cand colo, el era pe plaja in Bahamas si se distra de mama focului. Magarii din astea nu se faceau nici pe vremea strabunicilor mei, care au avut mult mai multi sclavi”, a spus Voicu, impresionat de drama proletarilor.

In lipsa oricarei reactii a sefului Dolarescu, corporatiştii au recurs la solutii disperate pentru a-si suplimenta cosul de Craciun: au jefuit tot ce s-a putut din office, de la carti rare la scaunele vintage si periile de toaleta suflate cu aur.

„Situatia e de rahat”, a motivat un consultant cu ochii in lacrimi, care tocmai terminase tura de 15 ore, din care 7 neplatite.


Nu ascultati haterii - Dinu Paturica este cel mai evoluat si mai bun produs al Romaniei, de la origini pana in prezent.